POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES

Dbamy o to, by Twoje dane – zarówno dane osobowe, jak i inne dane zapisywane w plikach cookies i pochodnych technologiach zbierane podczas korzystania z naszych usług lub naszej strony internetowej www.fingo.systems (dalej także jako: „Strona”) były u nas bezpieczne. Aby dowiedzieć się, na jakich zasadach będą przetwarzane Twoje dane, zapoznaj się z poniższą klauzulą informacyjną. Poniżej dowiesz się, jakie dane osobowe przetwarzamy, na jakiej podstawie prawnej przetwarzamy te dane, do jakich celów z nich korzystamy, komu możemy je przekazywać i jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych. Aby zarządzać ustawieniami plików cookies, przejdź do ustawień prywatności.

Rozwiązania, które stosujemy, są zgodne z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych), czyli RODO.

KLAUZULA INFORMACYJNA

A. FINGO jako administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych podanych przez Ciebie w ramach korzystania z naszej Strony jest FINGO sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-329) przy Placu Powstańców Śląskich 7, zwana dalej „Administratorem” lub „FINGO”, adres e-mail Administratora: hello@fingo.net.

Więcej o rolach pozostałych podmiotów, w tym naszych Partnerów, w przetwarzaniu danych, przeczytasz w części: Kto przetwarza Twoje dane osobowe i komu je przekazujemy?

B. Jakie dane osobowe przetwarzamy?

Możemy przetwarzać następujące dane osobowe:

a) dane identyfikacyjne, w szczególności imię i nazwisko, które podasz nam dobrowolnie poprzez formularz kontaktowy. Możemy również przetwarzać Twoje dane identyfikacyjne, jeśli jesteś osobą kontaktową w firmie, która jest naszym klientem. Ponadto Twoje dane identyfikacyjne, a inne dane takie jak data urodzenia, będziemy przetwarzać, kiedy podasz nam w swoim CV składanym wraz z aplikacją na interesujące Cię stanowisko, na które prowadzimy rekrutację.

b) dane kontaktowe, czyli dane osobowe, umożliwiające nam kontakt z Tobą, w szczególności adres e-mail, numer telefonu, nazwę Twojego stanowiska oraz firmy, a także inne dane kontaktowe, które podasz nam dobrowolnie poprzez formularz kontaktowy. Możemy również przetwarzać Twoje dane identyfikacyjne, jeśli jesteś osobą kontaktową w firmie, która jest naszym klientem. Twoje dane kontaktowe będziemy przetwarzać także, jeśli bierzesz udział w prowadzonej przez FINGO rekrutacji – w składanym przez Ciebie CV. Ponadto jeśli lajkujesz nasze strony w sieciach społecznościowych, tj. na portalach: Facebook, LinkedIn oraz Google (do których linki dostępne są na Stronie) lub skontaktowałeś się z nami poprzez komunikatory tychże sieci, możemy przetwarzać kontakt do Ciebie w sieciach społecznościowych.

c) dane o Twoim wykształceniu, kwalifikacjach zawodowych oraz przebiegu dotychczasowego zatrudnienia, a także inne dane dotyczące Ciebie wskazane przez Ciebie w Twoim CV, jeśli aplikujesz na interesujące Cię stanowisko, na które prowadzimy rekrutację.

d) Twoje zdjęcie – jeśli zamieścisz je w Twoim CV, jeśli aplikujesz na interesujące Cię stanowisko, na które prowadzimy rekrutację.

e) informacje na temat Twojego zachowania w sieci, w szczególności wyświetlane przez Ciebie na naszej stronie produkty i usługi, kliknięte odnośniki, sposób poruszania się po naszej stronie oraz przewijania ekranu, a także dane dotyczące urządzenia, z którego przeglądasz stronę, takie jak adres IP i pochodząca z niego lokalizacja, identyfikacja urządzenia, jego parametry techniczne, takie jak system operacyjny i jego wersja, rozdzielczość ekranu, używana przeglądarka i jej wersja, a także dane pozyskane z plików cookie i podobnych technologii do identyfikacji urządzenia;

f) informacje na temat Twojego zachowania podczas czytania wiadomości, które Ci wysyłamy, w szczególności czasy otwarcia wiadomości, a także informacje o urządzeniu, na którym czytasz wiadomości, takie jak adres IP i jego lokalizacja, identyfikacja urządzenia, jego parametry techniczne, takie jak system operacyjny i jego wersja, rozdzielczość ekranu, używana przeglądarka i jej wersja, a także dane uzyskane z plików cookie i podobnych technologii;

g) dane pochodne, które oznaczają dane osobowe pochodzące z Twoich ustawień, informacje o zamówionych przez Ciebie naszych usług, dane o Twoim zachowaniu w sieci i informacje o Twoim zachowaniu podczas czytania wiadomości, które Ci wysyłamy; w szczególności dane o Twojej płci i stosunku do świadczonych przez nas usług;

h) dane związane z komunikacją z FINGO, a więc identyfikacja wysyłanych do nas wiadomości, w tym identyfikatory, takie jak adresy IP.

C. Dlaczego przetwarzamy Twoje dane osobowe, jak długo przetwarzamy Twoje dane i jaką mamy ku temu podstawę?

W ramach naszej działalności przetwarzamy dane osobowe w różnych celach i w różnym zakresie na podstawie niezbędności przetwarzania do zawarcia lub realizacji umowy zawieranej przez Ciebie z nami (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), a także naszego uzasadnionego prawnie interesu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

C.1. Kiedy odwiedzasz naszą stronę

C.1.1. Korzystanie z plików cookies i podobnych technologii

Gdy odwiedzasz naszą stronę, w Twoim urządzeniu przechowujemy, a następnie z niego odczytujemy, małe pliki zwane cookies. Cookie to mały zestaw liter i cyfr, które przechowujemy w Twojej przeglądarce internetowej lub na dysku twardym Twojego komputera. Niektóre pliki cookies pozwalają nam monitorować Twoje zachowanie podczas przeglądania naszej strony od momentu otwarcia okna przeglądarki internetowej do momentu jej zamknięcia. Po zamknięciu okna przeglądarki internetowej te pliki cookies zostaną usunięte. Inne pozostają na urządzeniu przez określony czas i aktywują się za każdym razem, gdy odwiedzasz stronę internetową, która utworzyła dany plik cookie.

Ponadto, używamy znaczników pikselowych (znanych również jako sygnalizatory WWW), które są małymi obrazkami o funkcji podobnej do plików cookies. W przeciwieństwie do plików cookies przechowywanych na dysku twardym Twojego komputera, znaczniki pikselowe są stałą częścią strony internetowej. O wszystkich tych technologiach dla uproszczenia będziemy w niniejszej klauzuli mówić jako o cookies. Zapisujemy pliki cookies na Twoim urządzeniu, a ponadto mamy dostęp do tych plików cookies, które w Twoim urządzeniu zapisała nasza Strona. Dla uproszczenia poniżej będziemy mówić tylko o ich zapisywaniu, mając na myśli także dostęp do tych plików cookies.

Niektóre pliki cookies są niezbędne do funkcjonowania naszej strony internetowej. Jeśli wyłączysz w swojej przeglądarce zgodę na zapis i odczytywanie plików cookies przez witryny, nasza Strona internetowa może nie działać prawidłowo, a my możemy nie być w stanie świadczyć naszych produktów i usług dla Ciebie. Te pliki cookies pozwalają nam:

  • zidentyfikować Cię, kiedy przełączasz się między podstronami naszej strony i kiedy odwiedzasz nas ponownie;
  • odnotować, czy udzieliłeś nam zgody, np. na przechowywanie plików cookies, o których mowa w tej klauzuli;
  • zapewnić bezpieczeństwo, na przykład w celu zbadania, czy ktoś nie nadużył Twojego połączenia z naszą witryną i nie wykonuje czynności zamiast Ciebie;
  • rejestrować, badać i eliminować awarie oraz niefunkcjonalne elementy naszej strony;
  • wyświetlać różne warianty naszej strony, jeśli testujemy nowe funkcjonalności.

Ponadto, jeśli wyrazisz na to zgodę klikając „Akceptuję” na naszym powiadomieniu o Plikach Cookies przy pierwszej wizycie na stronie lub jeśli wyrazisz odpowiednią zgodę w Ustawieniach Prywatności, na Twoim urządzeniu:

  • zapisujemy cookies z naszej strony, które pozwalają nam:
    • dostosować dla Ciebie zawartość naszej strony, na przykład pokazać w pierwszej kolejności oferty/produkty, które już oglądałeś, i wyświetlać kolejne dostosowane propozycje na naszej stronie;
    • zapisać, którą wersję naszej strony powinniśmy wyświetlić, jeśli strona internetowa oferuje w danym momencie więcej wariantów;
    • monitorować ruch na naszej witrynie, jej poszczególnych podstronach, generować statystyki i raporty oraz mierzyć skuteczność reklamy;
  • umożliwiamy zapisywanie plików cookies naszych Partnerów, którzy mogą je wykorzystać:
    • do zbierania informacji o Twoim zachowaniu na naszej stronie i na innych stronach internetowych;
    • w celu wyświetlania dostosowanych ofert i dopasowanych reklam w ramach sieci reklamowych i społecznościowych na stronach innych niż nasza Strona;
    • w celu połączenia się z mediami społecznościowymi takimi jak Facebook, Linkedin, w tym automatyczne logowanie, zapewnienie funkcji takich jak przycisk „Lubię to” czy „Udostępnij”, a także wyświetlania dostosowanych ofert i celowanych reklam w tych sieciach społecznościowych i innych witrynach internetowych niż nasza Strona internetowa.

W celu wyświetlania dostosowanych ofert i ukierunkowanych reklam w ramach sieci reklamowych i społecznościowych na stronach innych niż nasza Strona przekazujemy naszym Partnerom, tj. sieciom reklamowych i społecznościowym dane o Twoim zachowaniu na stronie. Takim partnerom nie przekazujemy jednak Twoich danych identyfikacyjnych. Spis sieci społecznościowych i reklamowych, które wykorzystujemy, można znaleźć w części Kto przetwarza Twoje dane osobowe i komu je przekazujemy?;

W każdej chwili możesz odwołać swoją zgodę (swoje zgody), o których mowa powyżej.

C.1.2. Wykorzystywanie danych osobowych odwiedzających stronę

Jeśli wchodzisz na stronę www.fingo.systems, przetwarzamy dane o Twoim zachowaniu na stronie na podstawie naszego usprawiedliwionego interesu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) w celu:

  • testowania nowych funkcji i aplikacji przed wdrożeniem, w szczególności w celu uniknięcia problemów z funkcjonalnością tych innowacji w trakcie faktycznej eksploatacji, które mogłyby wpłynąć negatywnie na jakość świadczonych przez nas usług; naszym uzasadnionym interesem jest sprawne funkcjonowanie naszych usług dla Ciebie;
  • zapobiegania atakom na naszej stronie i naruszaniu jej funkcjonalności oraz bezpieczeństwa Twoich danych; naszym uzasadnionym interesem jest bezproblemowe funkcjonowanie naszych usług dla Ciebie i bezpieczeństwo Twoich danych.

W tym celu wykorzystujemy dane osobowe przez maksymalnie 24 miesiące. Masz prawo sprzeciwić się temu przetwarzaniu.

Dane o Twoim zachowaniu na stronie przetwarzamy także na podstawie Twojej zgody, w celu:

  • uzyskania informacji, które umożliwią nam ulepszenie witryny w przyszłości;
  • tworzenia statystyk i raportów, w szczególności śledzenia ruchu na naszej stronie, poszczególnych podstronach i pomiar skuteczności reklamy; naszym uzasadnionym interesem jest tutaj mierzenie skuteczności naszej strony i kosztów reklamy; w tym celu na podstawie Twojego zachowania możemy pobrać dodatkowe dane pochodne i wykorzystać je w tym celu;
  • wytwarzania dostosowanych ofert i celowanych reklam, które oferujemy na stronie. Dane do tego celu również wzbogacamy przy użyciu analizy i pozyskujemy z nich pochodne dane.

Danych dotyczących zachowania na stronie nie gromadzimy tylko z plików cookies. Uzupełniamy je również o następujące dane:

  • Adres IP Twojego urządzenia (adres Twojego urządzenia, za pomocą którego komunikujesz się z innymi urządzeniami w Internecie);
  • system operacyjny Twojego urządzenia, jego wersja i ustawienia języka;
  • przeglądarka, której używasz na swoim urządzeniu, jego wersja i ustawienia językowe;
  • adres strony internetowej (adres URL), z którego odwiedzasz naszą stronę internetową.

W tym celu wykorzystujemy dane osobowe przez maksymalnie 24 miesiące. Tę funkcję możesz w dowolnym momencie włączyć lub wyłączyć w sekcji Ustawienia prywatności.

C.2. Jeśli rozmawiamy z Tobą za pośrednictwem jakichkolwiek kanałów

Jeśli kontaktujesz się z nami za pośrednictwem jakichkolwiek kanałów, w szczególności za pośrednictwem telefonu, e-maila, formularza kontaktowego, narzędzi do rozmów i komunikatorów w serwisach społecznościowych, będziemy przetwarzać Twoje dane identyfikacyjne i dane kontaktowe oraz przechowywać zapisy odbytych rozmów na podstawie naszego uzasadnionego interesu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) w celu:

  • obsługi Twoich zapytań, a także naszych zapytań skierowanych do Ciebie; jeśli jesteś stroną zawartej z nami umowy lub jeśli Twoje zapytanie dotyczy umowy, którą mamy zawrzeć, wówczas możemy przetwarzać Twoje dane na podstawie niezbędności przetwarzania w celu wykonania zawartej przez Ciebie umowy (a więc także na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  • ewidencji naszej korespondencji wraz z Twoimi zapytaniami oraz reklamacjami i podobnymi wiadomościami, abyśmy mogli sprawdzić, czy odpowiadamy na nie prawidłowo i na czas;
  • wykazania, że odpowiedzieliśmy na Twoją wiadomość – w celu obrony naszych praw i dochodzenia roszczeń z tytułu prowadzonej przez nas działalności gospodarczej (art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  • analizy naszej wzajemnej korespondencji, aby poprawić jakość naszych usług.

C.3. Jeśli zapiszesz się na nasz Newsletter

Jeśli zapiszesz się na wysyłany przez nas Newsletter, będziemy przetwarzać Twoje dane kontaktowe w postaci adresu e-mail w celu wykonywania dla Ciebie usługi naszego Newslettera (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO). W każdej chwili możesz wypisać się z naszej listy mailingowej, a wówczas przestaniemy przetwarzać Twój adres e-mail w tym celu.

C.4. Jeśli jesteś osobą kontaktową po stronie naszego klienta

Jeśli jesteś osobą wyznaczoną do kontaktu przez naszego klienta, dla którego świadczymy usługi IT lub jego przedstawicielem, Twoje dane identyfikacyjne i kontaktowe przetwarzamy w celu wykonania usługi na rzecz naszego klienta, na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu polegającego na zawarciu i realizacji umowy z podmiotem, który reprezentujesz (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

C.5. Jeśli weźmiesz udział w rekrutacji, którą przeprowadzamy

Przetwarzamy dane przekazane nam przez Ciebie w ramach aplikacji oraz zebrane w ramach procesu rekrutacji dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia prowadzonego przez nas aktualnie procesu rekrutacji do naszego zespołu, a jeżeli wyraziłeś na to zgodę, również przyszłych procesów rekrutacji na podobne stanowiska.

W związku z rekrutacją możemy przetwarzać Twoje dane identyfikacyjne, kontaktowe, dane o Twoim wykształceniu, kwalifikacjach zawodowych oraz przebiegu dotychczasowego zatrudnienia, Twoje zdjęcie, a także inne dane, które dobrowolnie przekażesz nam w trakcie procesu rekrutacji.

W związku z rekrutacją przetwarzamy Twoje dane w następujących celach:

  • rozpatrzenia kandydatury i realizacji procesu rekrutacji – podstawą przetwarzania są przepisy obowiązującego prawa (w szczególności Kodeksu pracy – zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c RODO), a w zakresie szerszym niż określony w przepisach – Twoja zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO);
  • w przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody (a więc na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO), także dla potrzeb przyszłych rekrutacji;
  • w celu obrony naszych praw i ewentualnego dochodzenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

D. Kto oprócz nas przetwarza Twoje dane osobowe i kto poza nami jest odbiorcą Twoich danych?

Możemy na postawie Twojej zgody przekazać Twoje dane osobowe innym podmiotom, które pełnią rolę administratora, tj. sieciom reklamowym i społecznościowym, zgodnie z opisem części Korzystanie z plików cookies i innych technologii, przekazanie danych do sieci reklamowych i społecznościowych:

  • LinkedIn Ireland Unlimited Company, z siedzibą w Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlandia, polityka prywatności tej firmy dostępna jest tutaj: https://linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv;
  • Meta Platforms Ireland Limited, z siedzibą w 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia; polityka prywatności tej firmy jest dostępna tutaj: https://www.facebook.com/privacy/policy;
  • Google Ireland Limited, z siedzibą w Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlandia; polityka prywatności tej firmy jest dostępna tutaj: https://policies.google.com/technologies/ads.

Korzystamy również z usług innych podmiotów przetwarzających, które przetwarzają dane osobowe wyłącznie zgodnie z naszymi instrukcjami i do celów opisanych w części Dlaczego przetwarzamy Twoje dane osobowe, jak długo przetwarzamy Twoje dane i jaką mamy ku temu podstawę. Do takich podmiotów przetwarzających należą:

a) Dostawcy usług CRM, w szczególności Pipedrive OÜ z siedzibą przy Mustamäe tee 3a, Tallinn 10615, Estonia;

b) Dostawcy innych usług w chmurze oraz pozostałych usług IT i technicznych, tacy jak Microsoft i Google;

c) usługodawcy z zakresu badań, analiz i statystyk oraz podmioty organizujące akcje marketingowe, operatorzy narzędzi marketingowych, tacy jak Google w ramach usługi Google Analytics, które pomagają nam analizować, optymalizować witrynę lub personalizować treści i oferty dla Ciebie.

Ponadto, odbiorcami Twoich danych są dostawcy usług zaopatrujący nas w rozwiązania techniczne, organizacyjne oraz związane z zarządzeniem naszą firmą (w szczególności firmy kurierskie i pocztowe) oraz dostawcy usług księgowych, prawnych i doradczych oraz wspierający nas w dochodzeniu należnych roszczeń oraz obrony naszych praw (w szczególności kancelarie prawne, podatkowe, firmy windykacyjne).

E. Okres, przez jaki przechowujemy Twoje dane

Będziemy przechowywać Twoje dane jedynie tak długo, jak będzie to niezbędne.

Jeśli w innych fragmentach tego dokumentu nie wskazano inaczej:

  • dane przetwarzane na podstawie naszego uzasadnionego interesu będą przetwarzane do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec ich przetwarzania, a w przypadku przetwarzania w celu dochodzenia roszczeń lub obrony przed roszczeniami – będą one przetwarzane przez okres nie dłuższy niż okres przedawnienia tych roszczeń;
  • dane przetwarzane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody będą przetwarzane do czasu cofnięcia zgody;
  • Jeśli nie odpowiesz na naszą wiadomość, przestaniemy przetwarzać Twoje dane osobowe po miesiącu od braku Twojej odpowiedzi.

Po upływie okresów wymienionych w treści Polityki podane przez Ciebie dane osobowe są usuwane lub poddawane anonimizacji.

F. Z jakich źródeł otrzymujemy Twoje dane osobowe?

W większości przypadków dane osobowe, które przetwarzamy, przekazujesz nam odwiedzając naszą stronę internetową lub wypełniając stosowny formularz na naszej stronie internetowej.

Jeśli jesteś pracownikiem naszego klienta wyznaczonym do kontaktu z nami, wówczas Twoje dane możemy także otrzymać od naszego klienta, dla którego świadczymy usługi.

G. Przekazywanie danych poza Europejski Obszar Gospodarczy

Twoje dane osobowe przekazywane podmiotom, o którym mowa w części Kto oprócz nas przetwarza Twoje dane osobowe i kto poza nami jest odbiorcą Twoich danych? mogą być przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do odbiorców danych w oparciu o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych zatwierdzone przez Komisję Europejską.

H. Dobrowolność podania danych

Nie obligujemy Cię do przekazania nam swoich danych osobowych. Przekazujesz je nam dobrowolnie. Pamiętaj jednak, że jest to niezbędne, abyś mógł/mogła się z nami skontaktować, wziąć udział w rekrutacji, którą prowadzimy czy też korzystać z usługi Newslettera.

I. Profilowanie i automatyzacja

Ani Twoje dane osobowe zebrane w ramach procesu rekrutacji, kontaktu z nami czy też świadczenia usługi Newslettera, ani Twoje dane jako osoby kontaktowej w imieniu naszego klienta, nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym profilowane.

W sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania, mogą być przez nas przetwarzane jedynie dane z plików cookies, jednak decyzje wiążące nie będą zautomatyzowane. Nie będzie to również wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób istotnie wpływać na Twoją sytuację. Oznacza to, że informacje, które np. pokazujemy Ci na naszej stronie i w wyświetlanych reklamach, mogą być powiązane z tym, w jaki sposób korzystałeś z naszej strony internetowej. Dzięki temu będziemy mogli lepiej dopasować treść naszych usług świadczonych drogą elektroniczną do Twoich preferencji, potrzeb i zainteresowań. Więcej na ten temat możesz przeczytać w części: Dlaczego przetwarzamy Twoje dane osobowe, jak długo przetwarzamy Twoje dane i jaką mamy ku temu podstawę?.

J. Jakie są Twoje prawa podczas przetwarzania danych osobowych?

W dowolnym momencie masz prawo do żądania od nas: dostępu do Twoich danych osobowych, sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania na mocy usprawiedliwionego interesu administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) lub do celów statystycznych (art. 89 ust. 1 RODO) z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją, a także wobec przetwarzania do celów marketingu bezpośredniego oraz prawo do przenoszenia danych. Jako osoba składająca wniosek lub zadanie dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych, możesz zostać poproszona przez nas o odpowiedź na kilka pytań związanych z Twoimi danymi osobowymi, które umożliwią nam weryfikację Twojej tożsamości.

Jeśli uważasz, że przetwarzamy Twoje dane osobowe nielegalnie lub z naruszeniem ogólnie obowiązujących przepisów prawa., może złożyć skargę do organu nadzorczego. Skargę wobec przetwarzania przez nas danych osobowych można złożyć do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą w Warszawie przy ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

K. W jaki sposób można korzystać z indywidualnych praw?

W przypadku wszelkich spraw związanych z przetwarzaniem danych osobowych można się z nami skontaktować pod adresem e-mail: iod@fingo.net.